05 Dec 2009 - 7:37 am

Facebook recently moved their offices out of several smaller locations spread throughout Palo Alto, CA and into one central, 150,000-square-foot building that used to house Agilent Technologies. The space was designed by studio o+a who took time to interview employees to see what they wanted and what would make their work experience better and more productive.

Employees collaborated with designers throughout the entire process to ensure the best product possible. Because of the differing departmental needs, small neighborhoods within the building were created giving each department its own unique flavor and vibe.

The company has remained committed to providing free gourmet meals, snacks, and drinks in micro-kitchens located throughout the building. In order to keep the company agile and fresh, employees are encouraged to write on walls, add artwork, and move furniture as they see fit. If I worked there, I’d move my furniture into Mark Zuckerberg’s offices and then challenge him to a game of ping-pong or basketball on the company tables and court.

Thanks to OfficeSnapshot for the tip !

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone