26 Mar 2015 - 1:05 pm

Originally constructed in 1898, this gorgeous home is where Sofie and Frank Christensen settled after a complete renovation.
The typical Danish townhouse, with five small levels that might traditionally serve as homes for five different families. The couple, however, has separated each floor into distinct spaces for themselves, their children, and communal living, yet managed to skillfully blend these levels into one cohesive space. The interior combines monochromatic palettes and minimal wall decoration with carefully chosen furniture pieces, heirlooms, and lighting to achieve a simple and strikingly modern yet personal design.


“In Scandinavia we have a very strong tradition and history of furniture,” Sofie explains. Choosing their furnishings carefully allowed the family to keep their space open and unencumbered, while expressing their personalities and paying homage to the history of design. “Our decorations reflect that things should have a certain heritage and personality, and these things will live longer than shorter trends.”


Check their amazing kitchens at vipp.com – Info via dwell.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone