Tavlor och konst kan snabbt förvandla rummet och ge det en helt ny karaktär. Målningar, posters eller svartvita tavlor kan tillföra en mer personlig aspekt och denna typ av inredning behöver heller inte kosta skjortan. Med några enkla medel kan du snabbt ge nytt liv till arbetsrummet, sängkammaren eller vardagsrummet.

Så vad ska du då tänka på vid val av inredningsdetaljer, och hur kan du inreda som ett proffs på ett mer prisvänligt sätt?

Fokusera på detaljer
För att du ska trivas i hemmet är det såklart viktigt att du sätter din egna personliga prägel på inredningen, samt väljer möbler, konst och detaljer som du tycker om. Inredning är personligt och för det bästa resultatet och trivseln är det inte bara inredningstrender som man ska följa. Det är minst lika viktigt att ha sig själv och sin familj i åtanke.

Om du redan har möbler som du trivs med, kan du trots detta ge rummet ett helt nytt helhetsintryck, genom att istället fokusera på detaljerna. Byt ut kuddarna i soffan, pläden på stolskanten eller krukor och vaser, för att krydda till rummet. Utöver detta kan du även fokusera på konst och byta ut tavlorna på väggarna, mot nya motiv.

Vart hittar man billig inredning?
Bra och prisvänlig inredning kan hittas på flera platser och butiker. Du behöver inte handla exklusiva möbler och inredningsdetaljer för att ge ditt hem ett inbjudande eller trendigt intryck. Handla second hand i största möjliga mån och flera större varuhus och även större matvarubutiker, säljer prisvänlig inredning som inspirerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *