Designa sovrummet

Sovrummet är faktiskt den plats där vi spenderar merparten av vår tid. Fast det märks såklart inte eftersom en stor del av tiden spenderas på att sova. Men detta bör inte ses som ett tecken på att detta rum är mindre viktigt än övriga. Tvärtom är det förmodligen ett av de viktigaste rum vi har. För det finns nog inget som är så viktigt som god sömn, och om rummet förmedlar en skön stämning så blir det av naturliga skäl enklare att slappna av.

För att göra sovrummet till en skönare plats så är planscher och posters ett givet val. Särskild då de är så enkla att sätta upp och byta för omväxlingens skull. Men vad för slags posters är bäst för sovrummet?

New York-posters är givna klassiker. Samtidigt som de för tankarna till storstadslivet så har de en spännande lugnande effekt. Särskild om man väljer några av de klassiska motiven från stadens uppbyggnad.

Djurposters är också ett traditionellt och bra val, då de på något magiskt sätt aktiverar avslappning i oss. Helt klart en bra idé om man älskar djur.

Film- och serieplanscher är populära bland de som vill påminnas om sina favoriter. De kan vara riktigt bra stämningssättare, och om du är noggrann i ditt val så kan du få en poster som blir en perfekt del av sovrummet.

Enklast är nog att låta fantasin flöda. För genom att välja posters som klaffar med dina egna önskemål, värderingar och känslor så får du riktigt bra väggprydnader som blir en smart del av sovrummet.