Snart är det vår igen och det betyder att vi äntligen får fräscha upp altanen, trädgården eller balkongen med nya möbler och dekor. En av de bästa webbutikerna för utemöbler är Garden Store, som erbjuder ett brett utbud av produkter från hundratals varumärken till ett bra pris. När man handlar hos dem får man dessutom 90 dagars öppet köp och fri frakt på alla beställningar över 999 kronor.

Några av deras vackraste möbelgrupper kommer från Hillerstorp, Cinas, Brafab, Stalbo och Baltic Garden. Om ni är ute efter en stilren och härlig skandinavisk matgrupp i vitmålad mahogny är matgruppen Amalienborg från Cinas ett solklart val. Gruppen inkluderar ett bord, en bänk och två stolar målade i en högglansig vit färg som får altanen att glänsa. Väldigt elegant!

Vi älskar också den snygga loungegruppen Kungshamn från Baltic Garden tillverkad i vitlaserad FSC-märkt furu. Där ingår två stolar, en bänk och ett bord med vacker solfjäder design. Sjunk ner i de breda och låga stolarna och njut av ett svalkande glas äppelmust i solens varma strålar. Väldigt klassisk stil med en stor dos charm.

Garden Store har också möbelgrupper i rotting, som till exempel Maria-gruppen från Brafab. Ett runt litet bord med glasskiva, två fåtöljer och en soffa i naturfärgad rotting med blåa, mjuka dynor som passar perfekt på den inglasade verandan. Det går också att köpa de individuella möblerna separat om man bara vill ha en soffa eller en fåtölj. Gå gärna in och kika på Garden Store online och se vad som faller just dig i smaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *