Effektiv design i hemmet
En vanligt förekommande fråga är hur man med minsta ansträngning får bäst effekt när det kommer till design i hemmet. Vi brukar alltid rekommendera att man börjar smått och arbetar sig uppåt. Det kanske låter som ett tomt och meningslöst påstående. Men vad vi menar är att man börjar med de enklaste åtgärderna som ger störst effekt, och först därefter fokuserar på de övriga saker. Låt oss titta närmare på några exempel på denna metodik

Tänk dig att du går in i ett rum. Vad är det första du lägger märke till? Den saken är förmodligen en oerhört viktig del i vad som utgör ett rums helhet. Genom att identifiera denna sak så har du även identifierat rummets främsta designpryl. Vill du påverka rummet så ska du byta ut eller förändra just den saken.

För att få bäst effekt bör du helt förutsättningslöst gå in i ett rum. Kanske blunda när du går in i rummet. Och därefter helt enkelt titta utan att fästa blicken på något särskilt. Den sak som sticker ut är helt enkelt väsentlig. Gör därefter samma sak tills du har betat av alla de saker i rummet som du lägger märke till. I tur och ordning kan du därefter justera och modifiera sakerna för att säkerställa riktigt effektiv design. Nästa steg är så klart att fundera på vilken sorts designinriktning som passar just dig bäst. Men det är ett stort jobb i sig som förtjänar ett alldeles eget inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *