Många av oss spenderar ganska mycket av vår lediga tid i köket. Både mindre och större bestyr innebär också att det krävs mer av ditt kök och kanske har du planer på att utvidga utrymmet eller ge köket en liten upprustning? Det finns lite olika steg och vägar som du kan ta för att planera ditt drömkök, men detta är våra favoritsätt. Sedan är det bara att börja beställa saker från kitchentime och höra när hantverkarna är lediga!

Rita ett kök på IKEA
För att du ska få en tydligare bild på hur stor yta du har att jobba med, om din budget påverkar hur slutresultatet kommer att bli och även vilka möjligheter du har så kommer framförallt IKEA kunna vara till stor hjälp. De har nämligen tagit fram ett särskilt program som gör att du kan designa ditt kök i deras app eller hemsida.

Du kan då lägga till de luckor, vitvaror och andra tillägg som ditt drömkök behöver, räkna ut kostnaden för hela kalaset och sedan även klicka hem exakt det som du behöver direkt från deras hemsida. En stor fördel är också att du kan få köket monterat av IKEA och därmed spara på energi. Perfekt om du har tummen mitt i handen eller inte har de verktyg som krävs hemma.

Hitta inspiration online
Om du börjar leta online så kommer du säkert hitta fler än ett kök som du tycker om. Fördelen med att ha inspiration från lite olika håll är att du kan plocka de detaljer som du tycker om allra mest. Så hur ser ditt drömkök ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *