Många av oss har upptäckt hur smidigt och enkelt det är att handla i nätbutiker istället för att åka ut till vanliga butiker. Det är ett bra sätt att spara tid, energi och pengar på, eftersom man kan hoppa mellan olika webbutiker för att hitta de bästa priserna och bra köpvillkor. När det gäller seglarjackor tycker vi allra mest om Happy Yachting som har många pålitliga företag som samarbetspartners, inklusive Klarna, DHL och Schenker. De erbjuder därmed bra fraktalternativ till rätta priser.

Detta är den rätta webbutiken för dig om du vill köpa en sail racing vinterjacka från Spinlock, Baltic eller Zhik. När man är ute på sjön måste man se till att man har utrustning och kläder av toppkvalitet och att de inte är gamla och utslitna, eftersom det kan medföra en säkerhetsrisk. Och eftersom vi älskar design och estetik är det alltid relevant att se bra ut, oavsett om man är på sjön eller på land!

Varumärket Baltic tillverkar riktigt snygga seglarvästar i klara färger som gör att man syns tydligt och sticker ut från mängden. De har till och med en seglarväst som är vit och rosa för de som älskar starka färger. För att göra klipp kan man gå in på deras sida som heter Kampanjvaror (finns i huvudmenyn på vänster sida under “Populära länkar”). Perfekt för båtälskarna som gillar att göra smarta köp. Sedan väljer man själv vilken fraktmetod man föredrar i kassan och alla försändelser från Happy Yachting går att spåra med appen “Mina paket”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *