Ett hem som är kalt, alldagligt och opersonligt är sällan särskilt trivsamt att bo. Många håller nog med om att det i ett sådant hem inte känns varken välkomnande eller hemtrevligt. Såklart väljer alla hur de vill att deras hem ska se ut och vara designat, men att sätta en personlig touch kan i princip i alla fall ge hemmet ett helt nytt liv.

För att du ska trivas i ditt hem är det viktigt att du tycker om designen. På samma sätt som du väljer din klädstil kan du välja vilken design du vill ha i ditt hem. Försök att se kläder och inredning lite som samma sak. Dina kläder passar dig just för att de är personliga, något även din inredning kan bli.

Våga experimentera
Känner du dig bekväm med att testa olika tryck på kläder, olika färger och olika stilar kan du försöka föra över detta mod även till ditt hem. Om du inte riktigt är bekväm med det än är ett råd att testa sig fram lite smått. Det värsta som kan hända är att du inte tycker om det – då kan du antingen ge bort eller sälja sakerna vidare.

Våga gå utanför din bekvämlighetszon och testa på nya grejer. Du vet aldrig vad det kan leda till. Du kanske tänker att din mormors gamla lampa inte alls passar i ditt hem – men hur vet du det innan du har testat? Gör ditt hem personligt och visa att det verkligen är du som bor där, hur nu än det ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *