Så kan du göra dina egna väggdekaler
Vem tycker inte om väggdekaler? En väggdekal kan verkligen transformera ett annars ganska tråkigt rum till ett fint och intressant rum. Det bästa av allt är att det inte krävs något jobb alls, utan det tar bara några sekunder att sätta upp en dekal på väggen, till skillnad från om man ska tapetsera eller måla om! Vi rekommenderar att du gör egna väggklistermärken för en riktigt personlig touch på inredningen, speciellt om du itne finner det du söker i andra butiker. Vi vet att våra läsare här på Designdo tycker om att vara kreativa och skapa unika hem, så låt oss berätta precis hur det går till när du designar och beställer dina egna väggdekaler online!

Först får du välja vilken form du vill ha på dina dekaler – ska de vara konturskurna, runda, fyrkantiga, ha runda hörn eller vill du ha ett ark med lite olika klistermärken på? Det finns en rad olika ordinarie storlekar att välja mellan, från 5 x 3 cm upp till 15 x 10 cm. Om du vill ha större dekaler så går det också fint. Priserna varierar beroende på hur många dekaler man vill ha och ju fler man beställer desto billigare blir styckepriset.

Det vanligaste materialet för väggklistermärkena är vanlig vit kvalitetsvinyl, men det går också att beställa klistermärken med glitter på, borstad aluminium, holografiska klistermärken, med mera. Som designer laddar du helt enkelt upp din bild i PDF, PNG, GIF; PSD, JPG eller ett annat format. Svårare än så är det inte! Ha så kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *